Sfaturi pentru reducerea consumului de energie în casă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Popularitatea crescută a inițiativelor globale de economisire a energiei, cum ar fi Ora Pământului, ne arată nu numai că există o nevoie copleșitoare pentru noi toți în ceea ce privește conservarea energiei și începerea conservării resurselor naturale, există totodată un mare interes în întreaga lume în găsirea cele mai bune modalități de a economisi energie la un nivel individual.

Specialiștii au analizat problema pentru a ajuta gospodăriile să își reducă consumul de energie, astfel încât să economisiți bani și să aveți un impact pozitiv asupra mediului global.  

Electrocasnice. Deconectați aparatele atunci când nu sunt utilizate

Televizorul, computerul, cuptorul cu microunde și chiar și unele mașini de spălat au un mod „în așteptare”, ceea ce înseamnă că încă mai folosesc energie chiar și atunci când nu sunt folosite.

CONTINUARE – Vezi sfaturi pentru reducerea consumului de energie în casă

Prev1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

  1. Felicitari pentru continutul revistelor, pentru modul de prezentare si subiectele foarte utile pe care le abordati. Nu coborati stacheta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *