Știai că există iluminatul ” optimist”? Uite ce înseamnă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Se poate să nu fi auzit niciodată de acest concept, iluminat ”optimist”. Este un concept relativ nou, însă extrem de benefic zonelor în care ziua e prea scurtă și noaptea prea lungă. Sau, de ce nu, pentru perioada iernii.

Aplicarea inteligentă a iluminatului poate, mai mult decât orice alt element din mediul arhitectural, să afecteze experiența celui care locuiește în casă. Lumina este un element de design care ar trebui să fie folosit nu numai pentru confort vizual, ci și pentru a obține răspunsuri emoționale predeterminate din mediul luminat.

Iluminatul optimist și trăirile.

Prin utilizarea modelelor de iluminare cu diferite nivele de iluminare și a culorii în sursa de lumină și în obiectul iluminat, este posibil să se producă anumite stări cum ar fi: solemnitatea, liniștea, veselia, activitatea, căldura și răcoarea. Lămpile în sine pot fi folosite pentru a dramatiza elementele de design interior-linie, formă, culoare, model și textură.  Nivelurile ridicate de iluminare produc, în general, efecte vesele și stimulează oamenii să fie bine-dispuși și activi, în timp ce nivelele mai mici tind să creeze o atmosferă de relaxare, intimitate și odihnă.

CONTINUARE – Știai că există iluminatul ” optimist”? Uite ce înseamnă

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *